top of page

"Prihodnost priprada tistim, ki vrjamejo v lepoto svojih sanj.'" 

by Eleanor Roosevelt

maja-profile.jpg

Sem Maja diplomantka Biotehnične fakultete smeri živilstvo in prehrana. Svojo ljubezen do kozmetike, masaž, wellnesa in lepotičenja gojim že od vrtca, ko sem očeta v domačem stanovanju sprejela v »namišljen« kozmetični salon (ta se je nahajal v naši dnevni sobi) in ga polivala s posebno kozmetično vodico, ki sem jo natočila v kopalnici. Kasneje sem mu v obraz vmasirala še prvo kremo, ki mi je prišla pod roke in nega obraza je bila narejena. Tako sem osnove osvojila, kozmetiko za nekaj časa opustila in se posvetila študiju prehrane.

Med študijem sem se zaposlila v centru za preoblikovanje telesa, kjer sem opravljala delo terapevta. Tu sem pridobila izkušnje o wellnesu, vadbi, prehrani in samih napravah, ki se uporabljajo pri hujšanju in samem preoblikovanju. V času službe sem se udeleževala različnih tečajev, s katerimi sem pridobila znanje o masažah, depilaciji, preoblikovanju telesa, vadbah, prehrani, ...

Po 3 letih dela v wellnes centru, sem se odločila, da stopim na samostojno pot ter si uresničim svojo življenjsko željo. Odpreti svoj salon! Da bom svoje stranke razvajala, jim lahko dala kakšen nasvet, jim uredila nohte, jih rešila neželenih dlačic,  jih prikrajšala za kakšno bolečino v mišicah in hrbtu ali pa enostavno popila skodelico kave z njimi.

 V svojem salonu vam poleg masaž, depilacij, permanentnega lakiranja nohtov , tretmajev z IPL aparatom (fotoepilacija / trajno odstranjevanje dlačic), nudim tudi prehransko svetovanje. Skupaj se lahko pogovorimo o vaših prehranskih navadah ter pri današnji ponudbi hrane razrešimo marsikatero težavo, ki vas pesti. Posebej vabljene na pogovor stranke, ki imate kakršnokoli vprašanje glede diabetesa tip 1 ali 2, s katerim tudi sama prijateljujem že 18 let.

Vabljeni v nov salon Mamaj, kjer se lahko prepustite razvajanju v dobri družbi, kjer ste lahko to kar ste ter vsaj za trenutek pozabite na vsakodnevne težave. Jaz vas že komaj čakam =).

Maja Majcen

maja-masaza.jpg
bottom of page